Μετά την επιβεβλημένη αναβολή της Medwood τόσο το 2020 όσο και το 2021, λόγω του κορωνοϊού, η κορυφαία έκθεση στον κλάδο του ξύλου επιστρέφει με νέο αέρα τον Απρίλιο του 2022.

1 – 4 Απριλίου 2022

Η επιτυχία της διετούς έκθεσης το 2018 είχε αυξήσει τις προσδοκίες για αυτή του 2020, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε τότε να προβλέψει τον αστάθμητο παράγοντα που ακούει το όνομα Covid 19. Η πανδημία έβαλε απότομο φρένο σχεδόν σε όλες τις αγορές του πλανήτη, πόσο μάλλον στις εκθέσεις, η ουσία των οποίων είναι η δια ζώσης επαφή. Με τον εφιάλτη να μπαίνει σταδιακά και σταθερά στο περιθώριο, τα μεγάλα εμπορικά events, ανάμεσα τους και η Medwood, ετοιμάζονται για την επιστροφή τους σε μία εποχή που φαντάζουν πιο απαραίτητα από ποτέ λόγω του restart που γίνεται στις αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κορυφαίες εταιρείες του κλάδου επιστρέφουν με το άνοιγμα της αγοράς ακόμα πιο δυναμικά, μιας και λόγω των έκτακτων καταστάσεων που αντιμετωπίσαμε όλοι έρχονται αντιμέτωπες με νέες προκλήσεις καθώς και αυξημένες απαιτήσεις από τους πελάτες τους. Στο πλαίσιο αυτό δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην Medwood εκφράζοντας την πρόθεση τους να εκθέσουν στην 8η διοργάνωση τις νέες τεχνολογίες και τα καινοτόμα υλικά τους. Γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η Medwood που καλύπτει διαχρονικά τις ανάγκες του κλάδου αποτελεί βασικό πυλώνα τόσο της εξέλιξης του χώρου όσο και της ελληνικής οικονομίας.

H διοργανώτρια εταιρεία MΕDEXPO Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους εμπλεκομένους (εκθέτες, επισκέπτες και εργαζόμενους) και σε συνεργασία με το πιστοποιημένο με Covid Shield εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων. Με τις προσδοκίες να είναι αυξημένες, αλλά και τις συνθήκες να είναι ευνοϊκές αναμένεται να είναι μια επιτυχημένη χρονιά όσον αφορά τις κατασκευές και την εκπόνηση κι εξέλιξη μεγάλων τεχνικών έργων.