Με αισιοδοξία και σιγουριά για την επιτυχία της Medwood, αναμένεται η διεξαγωγή της έκθεσης, οι πύλες της οποίας θα ανοίξουν από 25 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, στο Metropolitan Expo!

Με πρωτοπόρο την Ελλάδα στην αντιμετώπιση του Covid 19, με τη χώρα μας να σημειώνει εκπληκτική επιτυχία στον αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊoύ, στέλνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που ήδη ακούγεται και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.

Κορυφαίες εταιρείες, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη τους στην Ελλάδα θα εκθέσουν τις νέες τεχνολογίες, τα καινοτόμα υλικά και θα πρωταγωνιστήσουν στην 8η Medwood, επιβεβαιώνοντας ότι η έκθεση απαντά στις πραγματικές ανάγκες σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Με τις προσδοκίες να είναι αυξημένες, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, μιας κι αναμένεται να είναι μια επιτυχημένη χρονιά όσον αφορά τις κατασκευές, ενώ παράλληλα εκπονούνται κι εξελίσσονται μεγάλα τεχνικά έργα.

H Medexpo με υψηλό αίσθημα ευθύνης κι υπευθυνότητας τόσο απέναντι στους επισκέπτες της, όσο και στους εκθέτες της, αποτελεί την εγγύηση για την υπεύθυνη διοργάνωση της Medwood, η οποία αποτελεί πόλο έλξης τόσο για την ελληνική, όσο και για τη διεθνή αγορά ξύλου, υλικών και τεχνολογικής παραγωγής!